Sundhedsordning tilbage fra sommerferie

PensionDanmarks sundhedsordning er tilbage fra sommerferie og giver elektrikerne adgang til forebyggende behandlinger på sundhedscentre i hele landet

De fleste elektrikerne har via overenskomsten deres pensionsordning i PensionDanmark. Dermed kan de benytte sig af sundhedsordningen, som blandt andet giver adgang til behandlinger hos en fysioterapeut, kiropraktor, massør eller zoneterapeut, hvis der er problemer med led, muskler eller sener. Behandlingerne sker på sundhedscentre fordelt over hele landet.

Efter at have kørt på lavt sommerblus i ugerne 29-31, hvor de fleste sundhedscentre har haft sommerferielukket, er PensionDanmarks sundhedsordning igen klar til at tilbyde både akutte og forebyggende behandlinger til elektrikerne. Hvis der ikke er et passende center indenfor 30 kilometer, fra hvor du bor eller arbejder, hjælper PensionDanmark dig med at finde et, der ligger tættere på. Ring på 7010 0806 for at få hjælp. Du kan også se, hvor sundhedscentrene ligger på pension.dk/sundhed.

Sundhedsordningen indeholder også telefonrådgivning samt hurtig diagnose. Hurtig diagnose hjælper dig med at finde ud af, hvad du fejler og sikrer, at du hurtigt kommer i gang med en evt. behandling – uden ventetid.

Læs mere og bestil tid på pension.dk/sundhed, eller ring 7010 0806 alle hverdage mellem kl. 8 og 21. Du kan også bestille tid til behandlinger og finde et sundhedscenter tæt på dig via PensionDanmarks app.