Stor interesse for temamøder om Wiser

Der meldes om fulde huse flere steder i landet til temamøder om Smart Home-systemet Wiser, der afholdes i samarbejde mellem Dansk El-Forbund og Schneider Electric

Enten er det muligheden for igen at kunne møde kolleger og fagfæller i den lokale DEF-afdeling efter den omfattende coronanedlukning af landet, eller også er det emnet, der gør, at så mange DEF-medlemmer allerede har tilmeldt sig de temamøder, der afholdes i samtlige af DEF’s lokalafdelinger i løbet af marts og april. Formentlig er det en kombination af de to ting.

I tiden under corona-pandemien har forbund og afdelinger måtte aflyse de sædvanlige fysiske temamøder om for eksempel teknologi rundt omkring i landet. De har i stedet været afholdt som ’virtuelle temamøder’ foran computeren. Under coronanedlukningen har der blandt andet været afholdt virtuelle temamøder om industriautomatik, intelligente belysningsanlæg, Smart Home-løsninger og IoT, fiberinstallationer og EMC og føringsveje.

Temamøderne kan ses eller genses på def.dk/temamøder eller via forbundets ’Vidensportal for det el-tekniske område’. Her kan man holde sin faglighed opdateret med spændende forløb om for eksempel KNX, installation af alarm- og indbrudsanlæg eller sikkerhed i forbindelse med at arbejde på eller nær spænding. Det eneste, man skal gøre, er at oprette en personlig profil med brugernavn og adgangskode på def.canopylab.com.  

Fulde huse

I marts og april inviterer DEF i samarbejde med Schneider Electric til temamøder i samtlige af DEF’s lokalafdelinger om Smart Home-systemet Wiser. Allerede nu melder flere afdelinger om fulde huse:

- Arrangementet sælger nærmest sig selv. Vi har allerede 30 tilmeldte, fortæller Erling Jensen, der er formand i DEF’s afdeling Fyn.  

På temamøderne vil Product Application Engineer Tommi Jensen fra Schneider Electric og DEF’s tekniske konsulent Martin Mortensen blandt andet give en introduktion til systemet og produkterne, vise hvordan man kommer i gang, give en demonstration af produkterne og et ’sneak-peek’ på kommende produkter og fortælle om uddannelsesmuligheder gennem eksempelvis Wiser el-learning.  

Den lokale DEF-afdeling vil byde på forfriskninger og et lettere måltid, hvorfor tilmelding er nødvendig på def.dk/arrangementer eller via de lokale afdelingshjemmesider.