Pluskort-rabatter til sensommeren

Medlemmer af Dansk El-Forbund kan nyde godt af en lang række fordele og rabatter med Pluskortet

Der er masser af kontante fordele og rabatter inkluderet i medlemskabet hos Dansk El-Forbund. En af dem er rabat- og fordelsordningen PlusKort (tidligere LO Plus). Med PlusKortet i hånden – enten fysisk eller på mobilen – har du adgang til en lang række kontante rabatter og fordele til glæde for hele familien. Herunder er samlet et udpluk af gode og aktuelle rabatter til medlemmerne i den kommende tid.

PlusGuldklub – ekstra 10 %

I hele august får du 10 % ekstra rabat hos Synoptik, når du betaler med dit PlusGuldkort. Rabatten er selvfølgelig oveni din normale PlusKort rabat på 5 %

Se mere HER 

PlusHotel – 9 %

Small Danish Hotels er Danmarks største hotelkæde med hyggelige kroer og skønne hoteller beliggende i hele Danmark. Fælles for dem alle er, at de oser af charme, nærvær og varme. Med PlusKort sparer du 9 % rabat på opholdet

Se mere HER 

PlusIsland – 10 %

Oplev dampende gejsere, boblende svovlgrave, brusende vandfald, lavalandskaber, gletsjere, termiske bade og små maleriske landsbyer på Island. Færgesejlads, dagligt ruteprogram, hotelophold og morgenmad på hele rejsen er med i prisen. Medlemsrabat på 10 %

Se mere HER 

PlusDyr – 20 %

Lige nu får du hele 20 % rabat på super premium kvalitetsfoder til hunde og katte. Tilbuddet gælder på Olivers foder og snacks til og med den 31. august 2020.

Se mere HER 

PlusElektronik – 3 %

Underholdning, når det er tændt. Kunst, når det er slukket. Der er skruet op for kvaliteten og ned for prisen på dette Samsung TV. Reserver online og afhent i nærmeste Ekspert butik - husk at vise dit PlusKort ved betaling. Pris: 8.999 kr. + 3 % PlusKort rabat. Spar 1.991 kr. Førpris 10.990 kr.

Se mere HER 

PlusFerie – 2-5 %

SunCharters danske rejseledere glæder sig til at byde dig velkommen til sommersol i september og oktober til attraktive priser. Du får 5 % rabat på rejsens grundpris, hvis du bestiller senest 60 dage før afrejse.

Se mere HER 

PlusRejser – 2-5 %

Rejs til det græske Caribien med store jubilæumsrabatter. I Sivota er der god plads ved både strand og by. Bestiller du rejsen mindst 60 dage før afrejse, så får du 5 % rabat på rejsens grundpris samt gratis parkering i Billund Lufthavn.

Se mere HER 

PlusForlystelser – 17 %

Tag en tur i Sommerland Sjælland og nyd dagen med mere end 60 forlystelser, gode spisesteder og grønne oaser, hvor I kan slappe af sammen. Med PlusKort får du 17 % rabat på indgangen.

Se mere HER 

PlusHotel – 10 %

Tag familie og venner med på ferie, og bo på et Danhostel med PlusKort rabat. Danhostel tilbyder landsdækkende overnatninger for familier og grupper - tæt på natur, kultur og attraktioner.

Se mere HER 

Særpriser i Philips-butikken.dk

Få superskarpe specialpriser i Philips-butikken.dk.  På www.philips-butikken.dk finder du de nyeste produkter fra Philips. Her er alt fra TV, trådløse Hue lamper, trådløse Bluetooth højtalere, elektriske tandbørster og køkkenmaskiner samt musikanlæg og hovedtelefoner. De fører også produkter fra andre kendte brands, så som Onkyo, Scanpan og mange flere. Du får specialpriser på alle produkterne

Se mere HER 

Få PlusKort og medlemskort på mobilen

Henter du PlusKort app’en til din mobil, har du altid dit medlemskort lige ved hånden, overblik over alle rabataftaler nær dig samt info om nye rabatter og spændende events.

Med app’en kan du tilmed finde information om din lokalafdeling og få hurtig adgang til overenskomster, regler og nyttige værktøjer.

Første gang du benytter app’en, skal du logge ind med NemID. Du kan hente PlusKort app’en i Google Play eller App Store.

Læs mere om Pluskortet HER