Pluskort: Ny hjemmeside og app

Nyt design, nemmere adgang til fordele og rabatter og bedre søgefunktion er blandt fordelene ved Pluskort’s nye hjemmeside og app

Medlemskortet til Dansk El-Forbund er også et PlusKort med rabatter på rejser, forsikringer, bildæk, elektronik og meget andet. I løbet af sommeren har Pluskort lanceret en ny hjemmeside og en ny, opdateret app. Begge dele er blevet hurtigere og har fået et mere brugervenligt design. Det er nemmere for dig at blive inspireret til aktuelle og relevante rabataftaler. Og især søgefunktionen er blevet bedre med flere filtreringsmuligheder og sortering af rabataftalerne.

I forbindelse med opdateringen skal man oprette en brugerprofil for at kunne gøre brug af rabatterne. Log ind med NemID/MitID første gang og tilknyt en e-mailadresse og en adgangskode. Brugerprofilen kan bruges både på pluskort.dk og i PlusKort-appen. Når man er logget ind, ser man nemt, hvordan man får rabatten på alle rabataftalerne i mere end 1.300 butikker og webshops. Bruger man 8-10 rabatter om året, kan man spare, hvad der svarer til fagforeningskontingentet.

Derudover er der også nem adgang til medlemskortet – både i appen som i dag, men også på pluskort.dk. Med appen kan man også finde informationer om alt fra nyheder fra forbundet til medlemsservice. Dermed er der nem adgang til faglig viden og kontakt med forbundet.

Ved udmeldelse af forbundet mistes også adgangen til alle PlusKort-rabatterne.

Har du spørgsmål til, hvordan du bruger PlusKort, kan du finde svar HER.

Du kan læse mere om Pluskort og de mange fordele og rabatter til Pluskort.dk. Du henter PlusKort-appen i Google Play eller App Store - eller ved at sende en SMS med teksten ’KORT’ til 1999.