Tidlig julegave: Hent gratis e-bog til din elektrikeruddannelse

’El Fra Start’ er en lærebog, der fungerer som et opslagsværk over relevant viden på elektrikeruddannelsen. Hent den gratis som e-bog på DEF.dk

Dansk El-forbund har samlet en lang række vigtige informationer, som en elektriker lærling før eller siden vil stifte bekendtskab med i løbet af sin uddannelse. Et væld af praktiske og teoretiske temaer, udfordrende opgaver og en gennemført pædagogisk tilgang, der tager læseren i hånden allerede fra første side, vil nu blive tilbudt gratis til medlemmer af Dansk El-Forbund.

Bogen henvender sig særligt til lærlinge på grundforløb og hovedforløb 1, men kan være et nyttigt opslagsværk, selv når du står med svendebrevet i hånden.

Multi-guidens tekniske del er ment som et supplement til den undervisning, du modtager på skolen. Derfor kan den ikke ses som en erstatning for det pensum, din lære opgiver.  

I den nye udgave af 'El Fra Start' afsluttes bogen med to kapitler om henholdsvis netværk og lystekniske grundbegreber. Kapitlerne går her mere i dybden med emnerne for at give en mere detaljeret viden om to områder, som fylder mere og mere i el-faget.

 

Hente bogen her: EL fra start (e-pages.dk)