Lærling: Husk dine pensionsfordele

Nu sparer du op til pension, fra du fylder 20 – og der følger andre fordele med

Før 1. marts skulle du være færdigudlært, inden du kom med i en pensionsordning. Men nu sparer du som lærling op til pension, allerede fra du fylder 20. Det giver mere på kontoen, når du går på pension.

PensionDK lærling

Er du på overenskomsten mellem Dansk El-Forbund og Tekniq, får du pensionsordning i PensionDanmark. Ud over opsparingen til pension er du også omfattet en af en række forsikringer, der blandt andet dækker ved visse kritiske sygdomme, førtidspension og død.

Herudover har du også adgang til PensionDanmark Sundhedsordning, hvor du blandt andet kan få behandlinger hos en fysioterapeut, kiropraktor, massør eller zoneterapeut, hvis du for eksempel har problemer med ryggen.

Læs mere om din pensionsordning på pension.dk, eller ring til PensionDanmark medlemsservice på 7012 1330 alle hverdage kl. 8-21.

Hvis du er lærling og under 20 på Tekniq-overenskomst, er du omfattet af en forsikringspakke i PensionDanmark. Har du i en tidligere ansættelse været på en kollektiv overenskomst med en obligatorisk arbejdsmarkedspension, så har du ret til pension fra dag ét.