Kom gratis på Energimuseet

Nu kan du og din familie igen komme gratis på Energimuseet, som byder på et væld af oplevelser med energien i centrum

På selveste grundlovsdag d. 5. juni kan Energimuseet i det midtjyske Tange efter en midlertidig corona-nedlukning igen byde gæster velkommen til oplevelser med fokus på nutidens og fremtidens energiløsninger. Som medlem af Dansk El-Forbund har du gratis adgang sammen din partner og dine børn. Du skal blot kunne fremvise dit Pluskort, der også fungerer som dit medlemskort i forbundet.

Vinterferie 2020 illustration

På Energimuseet, som ligger idyllisk ved Danmarks største vandkraftværk, Tangeværket, helt ned til Gudenåen, kan du blandt andet få genopfrisket elektricitetens fysik, teknik og historie. Energimuseet er nemlig Danmarks oplevelses- og formidlingscenter for energi, fremtidens energiløsninger og den grønne omstilling. Du og din familie kan for eksempel begive jer ud på det 15.000 kvadratmeter store område og udforske de mange udstillinger og aktiviteter: Fra Danmarks største vandkraftværk og historiske bygninger med spændende fortællinger til lynshow og masser af sjove og lærerige oplevelser for børn og voksne.

Energimuseet opfordrer alle gæster til at følge myndighedernes råd om forebyggelse af smitte ved at vaske hænder, holde afstand og hoste eller nyse i ærmet.  

Du kan se meget mere om oplevelserne og åbningstiderne på Energimuseets hjemmeside.