Industrien: Mød centrale OK20-forhandlere

CO-industri inviterer områdets tillidsfolk til optaktsmøder

Forberedelserne til de kommende overenskomstforhandlinger på det private område har været i gang længe, men hvad er status, og hvad kan man forvente? Det er formentlig spørgsmål som disse, man kan få svar på, hvis man møder op til et af de otte optaktsmøder, som CO-industri nu inviterer områdets repræsentanter til.

Skærmdump af CO-industris hjemmeside

Industriområdet er det ’tunge’ overenskomstområde, der i høj grad sætter de økonomiske rammer for andre overenskomster. De enkelte områder har mange selvstændige elementer at forhandle om, men ud over de økonomiske rammer lægger industrioverenskomsten også flere andre spor, der følges på andre områder.

I alt holdes der otte optaktsmøder fordelt over hele landet. Her vil formanden og næstformanden for CO-industri – Claus Jensen og Mads Andersen – orientere om OK20, og der er lagt op til efterfølgende debat.

Møderne er ifølge omtalen på CO-industris hjemmeside eksklusive – forstået på den måde, at invitationen kun gælder tillidsrepræsentanter fra virksomheder med industriens overenskomster og afdelingsrepræsentanter, der har industriens overenskomster som ansvarsområde.

Første møde holdes den 28. oktober og dækker Slagelse og omegn. Hele møderækken kan findes her.