Gratis tilbud: et løft til arbejdsmiljøet

Få besøg af to arbejdsmiljøkonsulenter fra Dansk Industri og CO-industri og få vejledning samt inspiration til arbejdet med arbejdsmiljøet – helt gratis.

Er du arbejdsmiljørepræsentant inden for industrien, kan du og virksomheden helt gratis få besøg af to arbejdsmiljøkonsulenter fra Dansk Industri og CO-industri og få vejledning og inspiration til arbejdet med arbejdsmiljø.

Konsulenterne kommer ud til jer, og sammen med arbejdsmiljøorganisationen gennemgår de virksomhedens væsentligste områder af arbejdsmiljøindsatsen. Målet er at få bedre arbejdsmiljø ud af jeres anstrengelser. Arbejdsmiljøkonsulenterne tager udgangspunkt i situationen på jeres virksomhed og de opgaver, som I gerne vil have fokus på.

Inden besøget vil konsulenterne fra Dansk Industri og CO-industri kontakte jer og aftale det konkrete indhold.

Det eneste det kræver, er, at ledelsen og medarbejderne er enige om at søge vejledning og inspiration.

Tilbuddet gælder virksomheder, der er medlem af DI og er dækket af Industriens Overenskomst, Industriens Funktionæroverenskomst, Træ­ og Møbeloverenskomsten, Aftaler mellem Fødevareforbundet NNF og DI gældende for slagteområdet eller Den fødevareindustrielle overenskomst mellem Fødevareforbundet NNF og DI.

Du kommer i gang ved at kontakte Dansk Industri eller CO-industri og aftale det videre forløb.

Dansk El-Forbund er en del af CO-industri, som koordinerer indsatsen. Kontakt eventuelt din lokalafdeling, hvis du har spørgsmål.

Kontaktpersoner:

Dansk Industri
Anders Just Pedersen
Tlf.: 33 77 36 86
ajp@di.dk

CO-industri
Michael Jørgensen
Tlf.: 33 63 80 28
mj@co-industri.dk