God jul med 100 millioner kroner til pensionisterne

Udbetalingen af pensionen fra Industriens Pension har netop sat en ny rekord

1000-sedler

Julestemningen fik et ekstra skub, da Industriens Pension i denne uge sendte pensionen for januar afsted. For første gang er der udbetalt over 100 mio. kroner efter skat til pensionisterne i Industriens Pension, hvor et betydeligt antal medlemmer af Dansk El-forbund har deres pensionsordning.

De voksende udbetalinger hænger også sammen med mange års høje afkast og det faktum, at stadig flere medlemmer har haft mange år med opsparing til pension.

Stigende udbetalinger i fremtiden

Industriens Pension er nemlig fortsat et relativt ungt selskab med formuer, der fortsat er under opbygning. I takt med, at der bliver flere og flere år, hvor der spares op og skabes afkast, vil der blive flere medlemmer med store pensionsformuer.

– Det er nu, at systemet med arbejdsmarkedspensioner for alvor begynder at batte noget. De industriansattes gennemsnitlige pensionsformuer har virkelig fart på i disse år, og det betyder naturligvis, at vi fortsat vil se stigende udbetalinger mange år ud i fremtiden. Det er en virkelig god udvikling for både den enkelte og hele samfundet, tilføjer Laila Mortensen, adm. direktør i Industriens Pension.

Hvis du gerne vil se, hvor meget du har sparet op – eller hvor lang tid der er til, at du skal have din pension udbetalt – så hent Industriens Pensions app. Søg efter Industriens Pension i App Store eller Google Play.

IP skærmdump