Få rabat på sommeroplevelser

Der er også sommerfordele ved medlemskab af Dansk El-Forbund: Tag på eventyr med PlusKort rabat

Sommer er årstiden, hvor solen varmer, naturen er frodig, og udendørslivet for alvor begynder. Efter nogle lange måneder med nedlukninger, kan vi endelig besøge landets forlystelsesparker og dyreparker igen.

PlusKort sommerrabatter

I den forbindelse har vi samlet nogle supergode forslag til, hvad du kan bruge sommeren på. Til alle forslagene kan du naturligvis benytte dit PlusKort, som giver adgang til kontante rabatter – til glæde for hele familien.

En tur i Zoologisk Have København

I ZOO kan du møde mere end 4.000 fantastiske dyr, og hvis du er heldig, kan du tilmed se nogle af de skønne dyreunger. Fyld også hjernen med overraskende viden om dyrene og fyld maven med gode måltider fra en af spisestederne. Med PlusKort får du ti procent rabat på både entrébilletter og Zookort. Sommeren i Zoo starter her.

Sommer i den magiske Have

Sommer i Tivoli er en eventyrlig tid med farverige stauder og sirlige blomsterbede. Nyd en gåtur i den smukke Have, og lad dig overraske af nye hjørner og historisk arkitektur til lyden af humørspredende latter. Sæsonen Sommer i Tivoli løber fra 8. juni til 4. oktober – køb dine entrébilletter og turpas med rabat på pluskort.dk/tivoli.

Tivoli Friheden – Aarhus’ forlystelsespark 

Sæt et stort kryds i kalenderen, og tag hele familien med i Tivoli Friheden med PlusKort rabat – du kan spare helt op til 37 procent ved at købe dine entrébilletter og turpas her

Nordeuropas største ferskvandsakvarium

I AQUA Akvarium & Dyrepark i Silkeborg kan du hele sommeren møde fascinerende dyr, og ikke mindst blive klogere på den danske natur, præcis som den er. Vil du opleve nysgerrige oddere, frække vaskebjørne, søens glubske rovdyr, danske fugle og meget mere, så er AQUA et oplagt sted at besøge. Du får 20 procent rabat på entrébilletterne med PlusKort. Læs mere her.

Fantastiske fortællinger og veterantog

Danmarks Jernbanemuseum ligger i Odense, og i sommerferien kan du deltage i mange forskellige aktiviteter for både børn og voksne. Derudover vil der også være rig mulighed for at opleve minitoget køre udendørs og se veterantoget i aktion, når museet fyrer op i kedlerne. Stig ombord, og mærk historiens vingesus med 25 procent PlusKort-rabat. Læs mere her.

Besøg verdens ældste forlystelsespark

På Bakken er der oplevelser for alle aldre – masser af underholdning, vilde forlystelser samt hyggelige restauranter, caféer og barer. Der er altid gratis adgang, og med PlusKort får du 20 procent rabat på turbånd lige her. Bestiller du dine turbånd inden den 26. juni, sparer du hele 30 procent på dine turbånd, så slå til nu!

LEGOLAND®: Træd ind i fantasien

Uanset om du foretrækker fart, action eller hygge, er der masser af sjove og gode oplevelser i vente for hele familien i LEGOLAND®. Med PlusKort kan du spare 139 kroner pr. billet til LEGOLAND® på pluskort.dk/legoland – lad spændingen begynde! 

Aktiviteter for hele familien

Jesperhus byder på et hav af aktiviteter, shows og oplevelser for børn i alle aldre - så hvis du leder efter et sandt ferieparadis for både store og små, så book en forlænget weekend eller din næste ferie her med PlusKort rabat.

Ingen sommerferie uden en tur i BonBon-Land

Glæd dig til et sus i maven, når BonBon-Land åbner dørene fredag den 19. juni. Prøv Hundeprutten, Vandrotten, Klaptorsken, Svend Svingarm og alle de andre skøre forlystelser. Du sparer 25 procent med PlusKort på dine entrébilletter lige her.