Få mere for pengene i august

Med Pluskort kan du spare penge på for eksempel rejser, oplevelser, måltidskasser og meget mere

Er du lige vendt hjem fra sommerferie og skal have de bedste feriefotos på tryk? Eller har du endnu ikke holdt ferie og overvejer at bestille en rejse? Uanset hvad, så er der masser af fordele og rabatter at hente med dit Pluskort, der også fungerer som medlemskort til Dansk El-Forbund.

I august måned kan du blandt andet tage på kro eller hotel i Danmark og få 9 procent rabat med Small Danish Hotels. Hos Apollo Rejser får du lige nu 10 procent rabat på alle charterrejser til de eksotiske Forenede Arabiske Emirater. CEWE giver 10 procent rabat, når feriebillederne skal i fotobog, og er du tilbage fra ferie og mangler inspiration til hverdagens madlavning, så har HelloFresh et rigtig godt tilbud til dig.

Du kan også få 10 procent rabat på et medlemskab af Forbrugerrådet Tænk, 15 procent i rabat på Wallmans helt nye dinnerparty VIVA + cava til velkomst eller 4 procent rabat hos Albatros Travel, der arrangerer rundrejser over hele verden.

Da kan se mange flere fordele og rabatter på pluskort.dk, hvor du også kan tilmelde dig Pluskort’s nyhedsbrev, så du altid er opdateret på nye rabataftaler og aktuelle tilbud fra Pluskort-partnere.

Du henter Pluskort-app’en i Google Play eller App Store - eller ved at sende en SMS med teksten ’KORT’ til 1999.