EVU har moderniseret sin hjemmeside

Nu er der også tilgang fra mobiltelefon – flere områder skal stadig opdateres

Hjemmesiden evu.dk er blevet opdateret. Den huser el- og vvs-branchens uddannelsessekretariat, som er branchens fælles indgang til uddannelsesområdet.

Ny EVU-hjemmeside

I et nyhedsbrev fortæller EVU, at hjemmesiden er flyttet til en mere ’moderne og responsiv’ platform. Nu kan man således også gå på evu.dk fra mobiltelefonen. Ud over dette mere responsive element har hjemmesiden også fået et nyt design.

Moderniseringen er dog ikke helt færdig endnu: Man kan fortsat finde de forskellige elementer, der var på den gamle hjemmeside, men alle selvbetjeningsløsningerne ligger stadig på den gamle platform, selv om de tilgås fra den nye. Det var ikke alt, der kunne komme med i første hug, fortæller EVU.

Hjemmesiden indeholder også nyheder, og her kan man blandt andet læse, at EVU fremover skal sende svendebrevet til lærlingen på virksomhedens adresse, att. Lærlingen. Samtidig orienterer EVU virksomheden via mail, når svendebrevet er på vej. Her er formålet, at virksomheden og lærlingen kan aftale, at svendebrevet først overrækkes på dagen, hvor lærlingen er udlært, eller på det tidspunkt, hvor virksomheden har tradition for at festligholde begivenheden.