Efterårsrabatter med PlusKort

Få masser af kontante fordele og rabatter i efteråret med Pluskort

Som medlem af Dansk El-Forbund er du også med i fordels- og rabatordningen PlusKort, som giver dig rabatter på alt fra rejser til forsikringer, bildæk og elektronik.

 

Med PlusKort kan du også sikre dig en lang række rabatter til den kommende efterårssæson. Vi har samlet et udpluk af gode rabatter:

Få 20 % rabat på overnatninger på Comwell Hotels

Du kan få 20 % rabat på overnatninger med stor økologisk morgenbuffet på alle danske Comwell hoteller i hele landet. Kædens forskellige hoteller byder på unikke oplevelser bl.a. spa, gourmetmiddage, by-oplevelser i f.eks. København, Aarhus, Aalborg, Odense.

Læs mere HER 

Få 10 % på Zleep Hotels

Hos Zleep Hotels får du overnatninger til rigtig gode priser. Sengene er af høj kvalitet, servicen er god og designet er nordisk inspireret. Er du glad for en god nats søvn, så skal du uden tvivl booke dit næste hotelophold hos Zleep. Du finder Zleep Hotels i mange populære byer i både Danmark og Sverige.

Med PlusKort sparer du 10 % på overnatninger. Vælg frit mellem deres 14 hoteller og sov godt til en virkelig god pris.

Læs mere HER

15 % rabat hos Hertz biludlejning

Hertz blev etableret i 1918 og har leveret kvalitet og service til deres kunder i 100 år.

Du får 15 % rabat på både biler og varevogne, uanset om du vælger "betal nu" eller "betal senere"-priser.

Du får 200 kr. i rabat pr. måned på minileasing af både personvogne og varebiler.

Læs mere HER

Få 20 % rabat på maling og tilbehør på DecoFarver.dk

Med Danmarks største udvalg af maling, træbeskyttelse og tilbehør finder du præcis det, som du har brug for til dit næste malerprojekt. Du får 20 % rabat på DecoFarvers i forvejen lave netpriser. Her finder du f.eks. kendte mærker som; Beck & Jørgensen, Jotun LADY, Beckers, Junckers og mange flere.

Læs mere HER

Få 10 % rabat på GreenMobility

Med GreenMobility har du adgang til hundredvis af bæredygtige elbiler i København og Aarhus, som du lejer med et enkelt swipe i en app. Bilerne kan bruges til ethvert behov, både i hverdagen og weekenden. Når du lejer bil hos GreenMobility, skal du ikke bekymre dig om strøm, forsikring og parkering inden for zonen. Det sørger GreenMobility for.

Med PlusKort får du 10 % rabat på køreminutter.

Læs mere HER

Få 10 % rabat på alle overnatninger

Danhostel byder på landsdækkende overnatning for familier og grupper tæt på natur, kultur og attraktioner. De har store flotte familieværelser med plads til op til 6 personer. Mange af værelserne er med eget bad og toilet samt moderne senge.

Samtlige Danhostels har én eller flere værter, som har kendskab til lokalområdet, hvorfor de altid står klar med tips og ideer til spændende udflugter, spisesteder og andre aktiviteter. Så uanset om du er til storby- eller friluftsliv, om du vil til Jylland eller øerne, eller om du vil have à la carte-menu eller selv lave mad, så er der et Danhostel for dig.

Læs mere HER

Få 10 % rabat med Dantaxi-appen

Dantaxi er Danmarks største taxaselskab med næsten 2.000 vogne fordelt på det meste af landet.

Alle Dantaxi-vogne er udstyret med afskærmning mellem for- og bagsæde, og der er håndsprit til både passagerer og chauffører. Derudover rengør din chauffør kontaktfladerne efter hver tur. Bestil hurtigt og nemt din taxi med Dantaxi-appen, og få 10 % rabat med PlusKort.

Læs mere HER

Få rabat på tøj, sko og accessories til kvinder

Hos Kysthuset finder du modetøj, sko og accessories til modne kvinder, der holder af de velkendte klassikere samt nye looks og stilarter.

Gå på opdagelse blandt alt fra bukser, bluser og kjoler til sæsonens lækreste overtøj af høj kvalitet, og glæd dig til at tilføje nyt til din garderobe. Kysthuset glæder sig til at byde dig indenfor i deres univers af modetøj til kvinder, hvor du altid finder det helt perfekte outfit til enhver lejlighed.

Læs mere HER

Få 15 % rabat på det nyrenoverede CPH Hotel midt i Kødbyen

CPH Hotel er det mest centralt beliggende hotel i København. De er heldige at være placeret med Vesterbro til den ene side og Indre By til den anden, 50 meter til Hovedbanegården, Kødbyen i baghaven, Tivoli og Strøget et par minutter væk. CPH Hotel er med andre ord omgivet af det bedste, København kan tilbyde.

Du får 15 % rabat på alle ophold på CPH Hotel.

Læs mere HER