DM i Skills klar til start

Så er nedtællingen ved at være slut: Torsdag klokken 9 er der åbningsceremoni

Skillsdanmark skærmdump

I de kommende dage vil omkring 300 unge dyste på faglig kunnen i en lang række fag. Fem af dem er elektrikerlærlinge, der har kvalificeret sig til DM i Skills via regionale mesterskaber.

Begivenheden finder i år sted i Bella Center i København i dagene 16.-18. januar. Åbningsceremonien finder sted klokken 9, mens dørene åbnes for besøgende klokken 10.15, hvor konkurrencerne også går i gang. Der er gratis adgang for alle interesserede.

Hvis man ikke lige har mulighed for at komme forbi på Amager, kan man følge med på Skillsdenmarks hjemmeside, hvor der blandt andet er livestreaming fra begivenheden.

Ud over at konkurrere i de forskellige fag dyster deltagerne i bygge- og anlægsfagene – herunder elektrikerne – også om Arbejdsmiljøprisen. Denne pris uddeles lørdag klokken 13.

Vinderne i de enkelte fag kåres kort efter. Det sker ved afslutningsceremonien, der starter klokken 14. Se programmet her

Elektriker DM Skills

Sebastian Gelardi var en af deltagerne i elektrikernes konkurrence i 2019, hvor DM i Skills foregik i Næstved. Deltagerne i årets konkurrence fremgår af listen herunder

Deltagere i elektrikerkonkurrence 2020