DEF-webinarer om uddannelsesmuligheder for elektrikere

Dansk El-Forbund inviterer til webinarer om mulighederne for at bygge oven på svendebrevet via efter- og videreuddannelse i for eksempel de nye moduler i bygningsautomatik

I samarbejde med Københavns Erhvervsakademi (KEA) inviterer Dansk El-Forbund (DEF) alle medlemmer til to webinarer om uddannelsesmuligheder for elektrikere og teknikere. Det sker på onsdag d. 22. april klokken henholdsvis 14.30-15.30 og 16.30-17.30.

- Webinarerne er relevante for alle medlemmer, der går med tanker om, hvordan de kan udvikle deres kompetencer gennem efter- og videreuddannelse, men som ikke helt ved, hvor de skal starte, eller hvilke muligheder der er, forklarer forbundssekretær Hanna Lindstrøm, som selv vil sidde klar til at svare på spørgsmål fra medlemmerne, når de to webinarer om uddannelsesmuligheder ’går i luften’ onsdag eftermiddag.

I begge webinarer kommer Hanna Lindstrøm ind på, hvordan man som medlem kan benytte sig af DEF’s uddannelsesvejledning. Det er et ’værktøj’ i form af en digital platform med spørgsmål om efter- og videreuddannelse kombineret med råd og vejledning fra rådgivere og uddannelsesansvarlige i den lokale DEF-afdeling.

Ud over indholdet i efteruddannelsesmoduler som for eksempel de nye moduler i bygningsautomatik giver webinarerne svar på overenskomstens muligheder for uddannelse og alt det praktiske omkring økonomisk støtte, kursusgebyrer, tilmelding, og hvad det kræver at gennemføre både de enkelte moduler eller hele uddannelser på deltid.

- Jeg håber, at mange DEF-medlemmer har mod på og lyst til at deltage for at blive klogere på de forskellige muligheder for at bygge oven på svendebrevet gennem efter- og videreuddannelse, siger Hanna Lindstrøm.

Webinaret onsdag d. 22. april kl. 14.30-15.30 handler om mulighederne for at bygge oven på svendebrevet via videreuddannelse i bygningsautomatik på deltid. Webinaret giver blandt andet svar på spørgsmål om: 

  • Hvad siger overenskomsten om frihed til uddannelse?
  • Hvem betaler løn, kursusgebyr m.m.?
  • Hvad betyder det at ’bygge oven på’ svendebrevet – og hvad får jeg ud af det?
  • Indholdet i de seks nye akademi-moduler i bygningsautomatik
  • Hvordan får du uddannelsesvejledning af Dansk El-Forbund?

Du kan tilgå webinaret HER 

Webinaret onsdag d. 22. april kl. 16.30-17.30 handler om, hvordan modulerne i bygningsautomatik kan blive til hele uddannelser på deltid. Webinaret giver blandt andet svar på spørgsmål om:

  • Hvad er en hel akademiuddannelse på deltid?
  • Hvordan foregår det?
  • Hvor mange lektier kræver det?
  • Hvad kan du bruge uddannelsen til bagefter?

Du kan tilgå webinaret HER 

Begge webinarer afholdes af DEF i samarbejde med Københavns Erhvervsakademi (KEA).

Du kan læse om de nye moduler i bygningsautomatik i fagbladet Elektrikeren nr. 2 2020