Arbejdermuseet slår dørene op igen

Nu kan du og din familie igen komme gratis på Arbejdermuseet, som efter en midlertidig corona-nedlukning slår portene op til den gamle forsamlingsbygning med den helt særlige stemning

Efter at have været lukket ned på grund af coronavirusset er Arbejdermuseet i København igen klar til at byde gæster velkommen til udstillinger og særudstillinger om arbejderhistorie og danskernes hverdagsliv. Som medlem af Dansk El-Forbund har du gratis adgang sammen din partner og dine børn. Ved billetsalget skal du blot vise medlemskort eller anden dokumentation for, at du er medlem af forbundet.

Medlemmer af Dansk El-Forbund har gratis adgang til Arbejdermuseet med familien. 

Selvom det historiske museum nu åbner igen, så er ikke alt ved det gamle: Du skal booke tid på forhånd, hvis du vil besøge Arbejdermuseet, og du har to timer til dit besøg. Til gengæld er der meget få mennesker på museet ad gangen (der er max. 50 gæster på museet ad gangen i hold af 16 personer), og Arbejdermuseet gør alt for, at det bliver en god oplevelse med alle de rigtige ’corona-forholdsregler’ som for eksempel ekstra rengøring, opsætning af håndsprit og mulighed for at have engangs-handsker på under hele eller dele af besøget.

Museet har udvidet åbningstiden, så du kan komme på annonceret besøg kl. 11-18 på hverdage og 10-17 i weekenden. Du kan også komme til ’fyraften på Arbejdermuseet’ uden for normal åbningstid. Her kan du besøge udstillingerne, drikke en fyraftensøl og få en hyggelig eftermiddag.

Børnenes Arbejdermuseum holder fortsat midlertidigt lukket på grund af de mange interaktive elementer og den trange plads, men heldigvis er der mange andre muligheder for hele familien på et af Danmarks hyggeligste museer.

Du kan booke en billet til et to-timers besøg på Arbejdermuseet HER. Du kan også bestille noget at drikke og spise fra Kaffebaren på forhånd. Så reserverer Arbejdermuseet et bord i festsalen, hvor der er god plads.

Du kan læse mere om Arbejdermuseets programmer, udstillinger og særudstillinger på Arbejdermuseets hjemmeside.